BRODAS BROS EN LA CABALGATA DE REYES DE BARCELONA 2020

Un año más los Brodas Bros acompañarán a los reyes magos en su noche mágica!
Este año los podréis ver en la carroza de CORREOS.

Com tots els anys, els Reis d’Orient arriben a Barcelona acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques i els 80 carters que estan preparats per recollir les últimes cartes de desitjos abans de la nit màgica.

Veniu que els reis estrenen carrosses! Amb elles us transportaran als seus països d’origen. Deixeu-vos sorprendre pels jardins plàcids del Rei Melcior, el bosc encantat del Rei Gaspar i les sabanes africanes del Rei Baltasar.

La tradicional cerimònia de rebuda de Ses Majestats els Reis d’Orient, comença un recorregut que passarà per diversos carrers de la ciutat, des de les 18.00 i fins a les 21.00 hores aproximadament.

Hi haurà tres espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda: a la plaça d’Antonio López, davant l’escenari del Moll de la Fusta i a la plaça d’Espanya amb l’avinguda del Paral·lel (costat Fira).

On: a les 18.00 hores comença la Cavalcada a l’av. Marquès de l’Argentera. Els Reis i el seu seguici passaran per Pla de Palau, pg. Isabel II, Via Laietana, pl. Urquinaona, c. Fontanella, pl. Catalunya, c. Pelai, pl. Universitat, rda. Sant Antoni, c. Sepúlveda, av. Paral·lel, av. Reina Maria Cristina i av. Francesc Ferrer i Guàrdia.

Fecha

05 Ene 2020

Hora

18:00 - 22:00

Hora local

  • Zona horaria: America/New_York
  • Fecha: 05 Ene 2020
  • Hora: 12:00 - 16:00

Localización

BARCELONA
BARCELONA

Este sitio web utiliza cookies para optimizar tu experiencia de navegación y servicio.